Fournituren Groothandel

Via onze nieuwe webshop Fournituren Zakelijk leveren wij als groothandel fournituren in grootverpakking aan. Wij zijn onderdeel van Fournituren.nl. De Fournituren Groep is een bedrijf dat al sinds 1932 actief is in de fournituren handel.

In onze webshop leveren wij de volgende merken:

Door een groot netwerk van fabrikanten en importeurs kunnen wij klanten voorzien van de nieuwste artikelen tegen scherpe prijzen. U kunt van onze webshop gebruik maken nadat u een account heeft aangemaakt. Dit kan rechtsboven via account aanmaken. Onze Belgische klanten kunnen BTW verlegd betalen. Alle prijzen per meter of per stuk. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Garen, ritsen, machine naalden, vlieseline en meer!

Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen. Wel is er een minimale orderwaarde van €100,- per bestelling. De levertijd is 1-2 werkdagen en retourneren is gratis. 

Als Fournituren Groothandel kunnen wij tevens grote aantallen leveren. Door jarenlange samenwerkingen met fabrikanten is er tevens een korte levertijd voor verzending naar Nederland en België.