Rits per meter gebruiken? Bekijk hier de instructies.

Geplaatst door Zijlstra Robin op

Rits per meter

Heeft u al eens gebruik gemaakt van onze rits op rol? Dit is een rits die aan 1 stuk van 200 meter geleverd wordt. Hiermee kunt u zelf op maat ritsen maken. Ze zijn leverbaar in 3mm of 5mm. Ideaal voor bijvoorbeeld kussens. De tanding is spiraal en omdat het "fijne" tandjes zijn gaat de loper er soepel doorheen. De ritsen zijn hetzelfde als onze "gewone" YKK ritsen. Ze zijn dus niet deelbaar.

Runners

De runners moeten los besteld worden en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. De ritsen en runners zijn verkrijgbaar in exact dezelfde kleuren zodat het goed matcht. Wat ook leuk is om kleuren en ritsen te variëren! 

Gebruiksaanwijzing

  1. Trek de rits een klein stukje open
  2. Rechterkant 1 cm. schuin wegknippen
  3. De runner nu ondersteboven op de linker kant schuiven
  4. Rechterkant bijvoegen en de twee kanten samen doortrekken

YKK

Onze rits per meter wordt op rol geleverd en is van het merk YKK. YKK is marktleider in ritsen en staat bekend om de hoge kwaliteit. Vrijwel alle grote fashion merken over de hele wereld maken gebruik van deze ritsen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende spijkerbroeken van Levi's!

Bekijk hier onze rits op rol en hier onze runners. Alle kleuren zijn direct uit voorraad leverbaar en verzending is gratis. Vragen of komt u er niet uit? Stuur ons een mail of chat en ons support team helpt u graag verder!


Deel dit bericht← Ouder bericht